В трети епизод на комедийния сериал Много мой човек видяхме как

...
В трети епизод на комедийния сериал Много мой човек видяхме как
Коментари Харесай

Капан за родители и опит за саботаж в 4 епизод на Много мой човек

В трети епизод на комедийния сериал  " Много мой човек " видяхме по какъв начин Виктор (Юлиян Малинов) разбра по извънредно смешен метод, че в живота на брачната половинка му има различен мъж.
 Юлиян Малинов,
" Много мой човек ": когато Юлиян Малинов влезе в ролята на бояджия

Актьорът за ролята си в новия сериал, за приликите и разликите с героя си и за това може ли един художник да стане бояджия

И то не какъв да е, а новият им клиент - Майкъл. Това значи, че на Миро (Башар Рахал) и Петър (Калоян Катинчаров) няма да им се постанова повече да крият тази загадка. Но това надалеч не значи, че комичните моменти ще спрат.

В четвърти епизод ще забележим по какъв начин дребният Митко не може да се помири, че родителите му към този момент не са дружно и се пробва да ги събере на едно място. По сантиментален метод, несъмнено, с цел да си напомнят какъв брой се обичат.

Този проект обаче няма да мине без инциденти, като в даден миг даже ще наподобява неизпълним. Виктор, от своя страна, няма да преглътне, че би трябвало да ремонтира вилата на новия мъж на дамата си. И въпреки хонорарите, които чакат тримата майстори да са извънредно високи и примамливи, той ще се опита да саботира работата.

Междувременно Даниела ще се пробва да омилостиви Миро откакто той я хвана, че е повикала различен занаятчия да му ремонтира мазето. Ще забележим и дали може да излезе освен това от флирта сред Петър и Ивана. И дали изгубената обувка може да се окаже решаваща - тъкмо като в приказките.
 Калоян Катинчаров,
Калоян Катинчаров - от служител на реда в " Братя " до занаятчия в " Много мой човек "

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Четвърти епизод на  " Много мой човек " е довечера от 20 ч. по NOVA. Всички епизоди на сериала пък могат да бъдат гледани в.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР